Jag vill förlova mig snart men han tänker inte ens på äktenskap

När ämnet äktenskap kommer upp, erkänner han alltid att han inte är redo att ta nästa steg och jag kan inte låta bli att känna mig krossad. Vad fan gör jag nu? Läs Mer

10 tecken på att din första dejt inte kommer att leda till en andra

Här är en hemlighet: dejting är ganska hemskt. Vänta, det är nog ingen hemlighet, eller hur? Även de mest erfarna dejtarna bland oss ​​når en punkt där vi är ganska trötta på att vara en spelare i kärlekens oändliga spel. Efter en för många dejter där det inte finns något att prata om […] Läs Mer

11 gånger när du inte borde ta första steget

Det är bra att sätta sig själv där för någon du tycker om, men det finns tillfällen då du verkligen inte borde ta det första steget. Här är några. Läs Mer

9 varningstecken i relationer som av misstag kan kännas som fjärilar

Var inte dum. Läs Mer

Jag gjorde slut med mannen jag trodde var mitt livs kärlek och jag har aldrig varit lyckligare

Jag trodde att slutet på vårt förhållande innebar slutet på min lycka, men istället hände det motsatta: jag blev den lyckligaste singelpersonen i världen. Läs Mer

Denna 5 LB påse med Sour Patch Kids kallar ditt namn, erkänn det

Kallar alla sockerfreaks! Nu kan du få en påse på 5 LB med Sour Patch Kids levererad till din dörr för mindre än $15. Snacka om spännande! Läs Mer

Varför att ha en känslomässig affär är den mest sårande formen av fusk

Allas syn på fusk är olika. Vissa människor tror att en kyss går över gränsen, medan andra tror att sex måste vara inblandat, men de flesta människor är inte alltför oroliga för känslomässiga angelägenheter ... tills de faktiskt inträffar. Oavsett om det är en arbetskamrat du nonchalant började äta lunch med varje dag eller om du chattar med främlingar online, om du är […] Läs Mer

Här är den verkliga anledningen till att du fortsätter att falla för giftiga killar

Vad ger? Varför har giftiga killar, bad boys och otillgängliga män ett sådant grepp om bra kvinnor? Läs Mer